Referenssejä


Omakotitalon sisäpintojen maalaus

Omakotitalo, Espoo

Tämän arvoasunnon seinäpinnat, oven karmit ja listat saivat uuden ilmeen. Talo on menossa myyntiin, ja sai arvoisensa kasvojen kohotuksen.

Sijoitusasunnon pintaremontti


Kerrostalo, Espoo

Tämä kohde on asiakkaan sijoitusasunto ja meni remontin jälkeen vuokrakäyttöön. Se hankittiin huonokuntoisena. Erityisesti seinät olivat erittäin huonossa kunnossa ja ne saivatkin pintaansa tasoitetapetin ja uudet maalipinnat. Kaikki listat ja karmit maalattiin myös. Asunnon arvo nousi kohisten.

Kylpyhuoneen maalaus


Kerrostalo, Espoo

Ennen-Jälkeen. Tässä kohteessa ei haluttu tehdä isompaa kylpyhuoneremonttia vielä, joten peltiseinäinen kylpyhuone sai uuden ilmeen maalilla. Kyllä nyt kelpaa!

Maalipintojen uusimista


Omakotitalo, Helsinki

Tämä kohde on myöhemmin lähi tulevaisuudessa menossa myyntiin, joten asunnon ehostus aloitettiin jo hyvissä ajoin. Porraskaiteet, takka, huoneiden seinäpinnat, karmit ja listat maalattiin uudestaan, niin ilme raikaistui huomattavasti!

Loma-asunnon julkisivun ehostus

Hämeenlinna

Huvilan räystäät ja ikkunan puitteet olivat menneet huonoon kuntoon säiden armoilla, joten ne maalattiin hyväksi. 

Pihasaunan maalaus

Hämeenlinna

Tämä perinteisen punainen saunarakennus sai ylleensä modernimman kokomustan värityksen. Myös saunan terassilaudoitus sai uuden ilmeen, kun se käsiteltiin sävytetyllä puunsuoja-aineella.

Lastenhuoneen tapetointi

Vantaa

Tämän huoneen seinät oli maalattu vihreään sävyyn ja huone kaipasi tehosteseinää. Se saatiin aikaiseksi seinän sävyyn sopivalla tapetilla.

Laminaatin asennus

Espoo

Ennen-Jälkeen. Laminaatin laitto kerrostalokohteen vaatehuoneeseen.


Tammilakkausta Helsingissä

Näille tammisille ikkunapuitteille tehtiin lahokorjausta ja ne saivat puhdistuksen jälkeen uuden lakkapinnan.Ulkomaalauksia Uudenmaan alueella

Lukemattomia määriä piha-aitoja, talon ulkoseiniä, auto- ja roskakatoksia, sisä- ja ulkokattomaalauksia ym.